trusted slot Malaysia Träna på utegym! - BBC
BBC

Noga utvalda artiklar

Skönhet / Hälsa, Sport, Träning

Träna på utegym!

I sviterna av den pågående pandemin har allt färre valt att söka sig till gymmet för att träna. Istället uppmanar experterna till andra former av motion. I Göteborg har de lagt i ytterligare en växel som ska uppmuntra fler att prova möjligheterna att träna på ett utegym i höst.

Nå dina hälsomål utomhus

Många människor runt om i landet tränar på gym av olika slag. Antingen för att få träna tillsammans med andra i grupp eller för att få möjlighet att använda utrustning som alla kanske inte har i sitt eget hem. Pandemin satte stopp för en omfattande del av den här typen av verksamhet och skillnaden märktes snabbt. Företagen som erbjuder den här formen av träning märkte skillnad ekonomiskt och den allmänna folkhälsan sjönk enligt experterna.

Men, nu under hösten är det många som satsar på att komma igång med sin träning igen. Det här är något som många gym och liknande verksamheter har tagit fasta på. Istället för att erbjuda träning inomhus har allt fler börjat slå ett slag för utomhusträning. Det finns en uppsjö av olika sätt att träna utomhus och både gruppträning och enskild träning har i stor utsträckning förlagts utomhus under sommaren och hösten.

På vissa håll i landet kan du få kostnadsfria träningspass utomhus, det vill säga, på samma sätt som passen med egen personlig tränare såg ut innan pandemin, fast utomhus. Det här är en möjlighet som många förmodligen kommer att nappa på. På det sättet blir det ännu lättare att komma igång med träningen igen nu i höst.

Lämna ett svar